Meer resultaten voor veer papendrecht dordrecht

veer papendrecht dordrecht
Beeldbank Regionaal Archief Dordrecht.
Zoeken in de collectie. Ontdek Meer locaties. Huis Van Gijn. Hof van Nederland. Zoeken in de collectie. Zoeken in het archief. Zoeken in de beeldbank. Zoeken in deelcollecties. Zoeken in indexen. Ontdek de geschiedenis. Wie zijn wij. Wat doen wij. Ontdek Meer locaties. Huis Van Gijn. Hof van Nederland. zoek mijn zoekopdrachten. 181.095 beelden gevonden. direct naar pagina ga! Groothoofdspoort vanaf de Wijnstraat. Militairen tijdens de mobilisatie voor café Ekelmans aan. Gezicht in de museumstraat vanuit de Steegoversloot. Interieur opslagloods bij de Wilhelminahaven. Landkaart van de Zwijndrechtse Waard. De heilige Sura met attributen en engeltje, op de. Kaart van het Eiland van Dordrecht met omliggende wateren.
Halte Veer Veerdam, Papendrecht 9292.nl.
Halte Veer Veerdam, Papendrecht. Halte Veer Veerdam, Papendrecht. Tijd Richting Kade Reisdetails. Veerdienst Richting Dordrecht Merwekade. Veerdienst Richting Dordrecht Merwekade. Veerdienst Richting Dordrecht Merwekade. Veerdienst Richting Dordrecht Merwekade. Veerdienst Richting Dordrecht Merwekade. Veerdienst Richting Dordrecht Merwekade. Veerdienst Richting Dordrecht Merwekade.
veerdienst www.oud-papendrecht.nl.
Veerdienst 1825, een schilderij van een particuliere veerdienst op het traject Papendrecht Dordrecht met op de achtergrond de molen in Papendrecht, de koeien in de boot zijn onderweg naar het abatoir in Dordrecht, links zijn enkele houtvlotters aan het werk.
Dordrecht Papendrecht Papendrecht.net.
De Veerpont Dordrecht Papendrecht is vervangen, omdat de Waterbus aan meer mensen plaats biedt. De Pont Papendrecht Dordrecht verbetert de verbinding tussen Dordrecht en Papendrecht. Er zijn ook verschillende hotels te vinden. Bijvoorbeeld het Bastion Hotel Dordrecht Papendrecht, of het Golden Tulip Hotel Papendrecht.
frame frame frame Afb. afbeeldingen afb afb Dordtse top. links. eind. Veren.
iets groter formaat. Het wagenveer Veerdienst" X, dienst: Dordrecht-Papendrecht over de Merwede, is een zogenaamde zijlader. Veerdienst XI Dordrecht-Zwijndrecht op de rivier Oude Maas begint aan de oversteek naar Dordrecht. Veerdienst XIII Dordrecht-Papendrecht op de rivier Merwede. Achterzijde van de Veerdienst" XIII.
Beeldbank Regionaal Archief Dordrecht.
Zoeken in indexen. Ontdek de geschiedenis. Wie zijn wij. Wat doen wij. Ontdek Meer locaties. Huis Van Gijn. Hof van Nederland. zoek mijn zoekopdrachten. Op deze site gebruiken wij cookies om u een zo goed mogelijke ervaring te garanderen. Bekijk ons cookiebeleid. Gaat u akkoord met dit beleid? Hof 6, Dordrecht.
waterbus dordrecht Dordrecht.net.
Route 1 Dordrecht Rotterdam Dordrecht merwekade Papendrecht westeind H.I.Ambacht veerweg Alblasserdam kade. Ridderkerk de schans Krimpen aan de ijssel stormmolen Rotterdam Erasmus brug. Route 2 Dordrecht Sliedrecht Dordrecht hooikade Zwijndrecht weerplein Dordrecht merwekade Papendrecht veerdam Papendrecht oosteind Hollandse Biesbosch Sliedrecht middeldiep.
Veer De Vergulde Swaen.
Anno 2017 wordt de veerdienst uitgevoerd door de Waterbus Rotterdam Drechtsteden, waarvoor vervoerder Aquabus een concessie heeft tot 2021. De concessie betreft het vervoer over water tussen Rotterdam, Krimpen a/d IJssel, Ridderkerk Slikkerveer, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en de Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Een tweede veer voer van de Oostkeetshaven naar de Buitenwalevest.
Postcode Oude Veer in Papendrecht Postcode bij adres.
Geografische GPS informatie Oude Veer. Breedte en lengtegraad van middelpunt Oude Veer in Papendrecht. Bekijk in Google Maps. Treinstations in de buurt van Oude Veer. Het dichtstbijzijnde treinstation bij Oude Veer in Papendrecht is Dordrecht. Dit station ligt op een afstand van 2.6 km.
Lijn 22 Dordrecht Merwekade Papendrecht Veerdam OV in Nederland Wiki.
Lijn 22 vaart van de Merwekade in Dordrecht naar de Veerdam in Papendrecht. Van medio april t/m medio september wordt volgens de zomerdienstregeling gevaren. s Avonds tijdens de winterdienstregeling wordt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tot 21.00 uur gevaren, op donderdag tot 22.00 uur, op zaterdag tot 20.00 uur en op zondag tot 19.00 uur.
Veerdam Waterbus.
Dienstregeling Winter Zomer Lijn 20 Papendrecht Veerdam. Nieuwsbrief Mis het niet! Ontvang e-mails met de leukste waterbus bestemmingen en inspiratie voor dagjes uit. Er is iets mis gegaan tijdens het inschrijven. Bevestig je inschrijving via de email in je mailbox. Ga direct naar. Op pad met de waterbus. Vacatures bij Waterbus Kapitein, stewardess. 3311 TH Dordrecht.
Eerste Ambachtenmarkt in Papendrecht DordtCentraal Gratis huis-aan-huis-krant voor Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.
Eerste Ambachtenmarkt in Papendrecht. PAPENDRECHT Flowers and More en LOES organiseren op zaterdag 12 oktober samen met andere ondernemers en WinkelPark de Méént de eerste Ambachtenmarkt op het Oude Veer. Papendrecht en omgeving maken deze dag kennis met lokale, unieke en verse producten. Op de Ambachtenmarkt zijn onder andere een mandenmaker, zilversmid en imker te vinden. Voor kinderen zijn er verschillende mini-workshops. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen. Foto: Sterk Papendrecht. Geef een reactie Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Nóg duurzamer autorijden? De nieuwe Clio E-TECH Hybrid en de Captur E-TECH Plug-in Hybrid. Test ze nu bij Auto Indumij en profiteer van introvoordeel tot wel 3.000 euro! Supervoordelig op LPG rijden met de nieuwe Clio Bi-Fuel. Rotary Clubs organiseren Groot Dictee. Nieuw hoofdkantoor Fokker stap dichterbij. Pleidooi voor meer Calisthenics Parken in Dordrecht.

Contacteer ons