Op zoek naar kerk papendrecht?

kerk papendrecht
Gemeente: Kerktijden.nl.
Deze code is specifiek voor de gemeente; Papendrecht Grote Kerk. script idkerktijden-widget-gem-865" data-weken3 srchttps//www.kerktijden.nl/widget/kerktijdenV2-min.js: typetext/javascript/script." U kunt de styling van de widget aanpassen binnen de stylesheets van de website. Schreuders Meelbeshof 12 3355 BD Papendrecht 078-6815037. van Werkhoven Tiendweg Oost 2 3356 LP Papendrecht 078-6150218.
Elim kerk.
Na zoveel eeuwen van slavernij en onderdrukking, de bevrijding uit Egypte. Het witte lam als teken. De witte vlag uit! Christelijke Gereformeerde Elimkerk. 3351 ER Papendrecht.: Een voor een diensten. Diverse info kerk. Privacy verklaring Elimkerk en regelingen AV G.
Hervormd Papendrecht Website van Hervormd Papendrecht.
Orgel en samenzangavond 14 april in de Grote Kerk. Het is inmiddels een traditie geworden dat onze eigen organisten met elkaar. Erediensten op Eerste Paasdag. zondag 1 april 2018 vinden in de morgendiensten in beide gebouwen. Passiestonden in Sionskerk. Iedereen van binnen én buiten Papendrecht is van harte welkom om in de.
Gereformeerde Kerk De Morgenster Papendrecht Papendrecht.net.
3351 GD Papendrecht. Tel: 078 615 97 76. Onderweg" naar morgen." De Morgensterkerk is opgericht in 1913. In 1959 werd het huidige gebouw in gebruik genomen. De Gereformeerde Kerk De" Morgenster" behoort met de Bethlehemkerk, de Grote Kerk en de Sionskerk bij de Protestantse Kerk in Nederland PKN.
Kerkdienst Kerkdienst beluisteren beluisteren Hervormd Hervormd Papendrecht. Papendrecht.
Hieronder staan ook per kerk de opnames van recente kerkdiensten. Deze kunnen na afloop van de dienst direct beluisterd worden. Het bestand kan dan ofwel gedownload worden of afhankelijk van de software op de computer in sommige gevallen ook direct afgespeeld worden. De opnames van kerkdiensten kunnen ook gedownload worden. Als Hervormde Gemeente te Papendrecht belijden wij dat ons begin ligt in Gods Woord.
Hervormde Grote Kerk Papendrecht Papendrecht.net.
Toen Papendrecht in de zestiger jaren uitbreidde heeft men in de nieuwbouwwijk aan de Rubensstraat een tweede kerkgebouw, de Sionskerk, in gebruik genomen. Beide wijkgemeenten Oost en West geheten zijn nauw aan elkaar verbonden. De predikanten uit beide wijkgemeenten preken afwisselend in de Grote Kerk en de Sionskerk.
Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangenkerk Papendrecht Wikipedia.
Onbevlekte Ontvangenis van Maria. De Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangenkerk is een voormalige rooms-katholieke kerk aan de Veerdam 10 in Papendrecht, die tegenwoordig als de Eben Haëzerkerk in gebruik is bij de Hersteld Hervormde Kerk. De kerk werd in 1923 gebouwd voor de katholieke gemeenschap van Papendrecht.
Vrije Baptisten Gemeente Papendrecht Home.
Samen groeien naar Christus. Welkom bij de Vrije Baptisten Gemeente Papendrecht! Wij zijn een kerk voor mensen uit Papendrecht en omgeving die zich willen laten leiden door Jezus Christus en in geloof willen groeien naar Hem. Wij hebben ontdekt dat Hij het meest waardevol is in het leven.
Papendrecht, Kerkbuurt 78 Grote Kerk Reliwiki.
Om ook hierin afdoende verbetering te brengen, werd door het gemeentebestuur dit jaar besloten een gemeente-toren te bouwen bij de kerk. Ingenieur Arie Visser te Papendrecht heeft voor dezen toren een ontwerp vervaardigd, bestaande uit een eenvoudigen, strengen baksteenbouw in overeenstemming met de sobere, stemmige kerk-architectuur, het dijklandschap en vooral het drukke verkeer op de breede rivier aan den voet van den toren.

Contacteer ons